Recensies

Lieve Jolijn,

Hartelijk dank voor het begeleiden van Imani met het rekenen. Dankzij jouw geduld en inleving heb je snel kunnen achterhalen waar haar struikelblok zit. Dat heeft haar heel veel zelfvertrouwen gegeven.

Mianica (Moeder van Imani uit groep 8)

“Lieve Jolijn,

Bedankt voor de die jij onze dochter hebt geboden. Ze is met rekenen gegroeid en een stuk zekerder geworden. Je gaf haar weer vertrouwen dat ze het WEL kan en ze voelde zich super thuis en vertrouwd. Op het moment wanneer je het idee hebt dat er hulp met rekenen nodig is ben je bij Jolijn aan het juiste adres! Dank je wel! -x-”

Cynthia (moeder van Nova uit groep 6)

“Hi Jolijn ,
Heel erg bedankt voor je fantastische hulp. Ik heb enorm respect voor je eindeloze geduld en je talloze manieren van het benaderen van een rekensom. Ik ben er van overtuigd dat je Rosa een zetje in de juiste richting hebt gegeven. Misschien zullen we over een tijdje je hulp weer in roepen.”

Fleur (moeder van Rosa uit groep 7)

“Ik wil je hartelijk danken voor je hulp. Mijn rekenen is aanzienlijk verbeterd en daar wil ik je voor bedanken.”

Emma (MBO)

“Ik heb gister mijn rekenexamen gehad en hij ging (in mijn ogen) echt goed! Veel gehad aan alle aantekeningen en de trucjes die ik met bijles geleerd heb! Als ik m’n cijfer heb laat ik het even weten. Nogmaals heel erg bedankt!”

Cindy (MBO)

“Hoi, ik keek net op mijn mail en ik heb mijn reken cijfer binnen. Geloofde het bijna niet maar ik heb een 8!!! Super blij natuurlijk, was nooit gelukt zonder alle hulp.”

Amanda (MBO)