HELP mij REKENEN

1 op 1 remedial teaching rekenen

Bij HELP mij REKENEN bied ik hulp aan aan kinderen en volwassenen (1 op 1) die extra hulp kunnen gebruiken om tot betere rekenprestaties te komen.

Van basisschool t/m HBO

Jolijn kan remedial teaching geven op de volgende rekenniveaus:

  • Groep 3 t/m 8 (basisschool).
  • 1F – groep 7/8 en VMBO 1e en 2e jaar.
  • 2F – VMBO 3e en 4e jaar & MBO niveau 1,2 en 3.
  • 3F – HAVO, VWO, MBO niveau 4 & HBO

Ervaring met leerstoornissen

HELP mij REKENEN is een plek waar je mag zijn wie je bent en waar je de ruimte krijgt om op jouw eigen tempo en op jouw rekenniveau aan de slag te gaan. Ik heb ervaring met leerlingen met kenmerken en/of een diagnose van ADHD, ADD, Dyslexie, Dyscalculie, PDD-NOS en/of Autisme.

Nu snap ik het!

Bij HELP mij REKENEN kun je vragen stellen over de sommen die je (nog) niet begrijpt. Er wordt de tijd en ruimte voor je genomen om de som aan je uit te leggen. De uitleg wordt op jouw afgestemd. Mocht je een uitleg niet begrijpen dan wordt er snel geswitcht naar een andere uitleg net zolang totdat je denkt: ‘Nu snap ik het!’.

Mocht je geen vragen hebben dan neem ik je mee door de rekenstof op zoek naar hiaten om verder mee aan de slag te gaan. Met hiaten bedoel ik kennis en vaardigheden die je nog onvoldoende beheerst en wel handig zijn om je eigen te gaan maken.

Veel geduld tijdens de uitleg

Ik hou van positieve energie en ik ben zeer geduldig. Ik creëer graag een prettige ontspannen sfeer tijdens het rekenen. Graag benoem ik wat eerst nog niet lukte maar nu wel lukt!!! Mijn ervaring is dat daardoor ook meer zelfvertrouwen kan ontstaan binnen het eigen rekenen. Ik hoop met de rekenbegeleiding het rekenen (weer) wat leuker te maken door te laten zien dat iedereen stappen kan maken binnen het rekenen, hoe moeilijk je het ook vindt!