Over Jolijn

Ik ben Jolijn Betgen-Boon, de eigenaresse van HELP mij REKENEN. Ik woon met mijn gezin in Almere-Stad. Ik ben een gediplomeerd leerkracht basisonderwijs sinds 2008 en ik heb een 2-jarige Master Special Educational Needs, Remedial Teaching Afgerond in 2012. Daarnaast heb ik mij extra verdiept in rekenproblemen en dyscalculie via cursussen, lezingen en het lezen van literatuur.

Mijn passie is om kinderen en volwassenen te helpen met rekenen bij wie het rekenen een struikelblok vormt. Ik help graag kinderen en volwassenen die wel wat specialistische rekenhulp kunnen gebruiken.

Ik heb veel leerlingen geholpen met rekenproblemen en dyscalculie. Op de basisschool van groep 3 t/m 8, klas 1 & 2 op het VMBO, klas 1 tm 4 0p het MBO en klas 1 t/m 4 Op het HBO. Van 2002 tot nu in mijn praktijk.

Ik geloof dat iedereen beter kan worden in het rekenen. Ik zet mij graag in om rekenbegeleiding op maat aan te bieden door de instructie en het tempo af te stemmen op de rekenaar.

Ik heb ervaring met het begeleiden van leerlingen met een diagnose ADHD, ADD, Dyslexie, Dyscalculie, PDD-NOS en/of Autisme.

Ik ben lid van de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rekenen.