Voor wie

HELP mij REKENEN voor …

  • kinderen en volwassenen die beter willen worden in rekenen en daar wel wat extra hulp bij willen gebruiken.
  • leerlingen die op school moeizaam kunnen meekomen met rekenen in vergelijking met zijn/haar klasgenoten.
  • leerlingen die leerkracht(en) of docent(en) hebben of hebben gehad de niet zo goed raad weten met de rekenmoeilijkheden die de leerling ervaart.
  • leerlingen met kenmerken van ernstige rekenproblemen en/of dyscalculie.
  • rekendocenten en ouders/verzorgers die beter willen worden in het uitleggen van bepaalde rekenopgaven (vraag naar de mogelijkheden)
  • als je ouder bent dan 5 jaar
  • ieder die onderwijs volgt op …

Wie je ook bent, hoe oud je ook bent en hoe slim je jezelf ook vindt, ik geloof dat iedereen kan leren rekenen! Of je nu in groep 6 zit van de basisschool en hulp kan gebruiken bij breuken, of dat je een MBO opleiding volgt en de rekentoets op 3F niveau wil halen. Het is allemaal mogelijk bij HELP mij REKENEN.

Ik (Jolijn Betgen-Boon), ben er graag voor al die rekenaars die binnen een groep niet voldoende uitleg ontvangen. Ik ben er voor de rekenaars waarbij het tempo waarin de stof besproken wordt op school te snel gaat om het echt te kunnen begrijpen.

AFSTEMMING

Ik pas mij graag aan aan jouw leren. Per moment bepaal ik samen met jou tijdens de begeleiding welke vervolg stappen we gaan zetten en hoe snel we door de stof heen gaan.Ik ben er voor die rekenaars die iemand nodig hebben met engelengeduld. Ik ben iemand die gemakkelijk springt door de rekenstof en het niet erg vindt om bij wijze van spreken iets 100 keer uit te leggen. Ik zoek graag naar manieren hoe je het beste tot leren kan komen en gebruik daarbij mijn creativiteit. Ik zoek naar een uitleg die bij je past en verzin de gekste ezelsbruggetjes wanneer ik merk dat het jou kan helpen om iets te onthouden.

ONTSPANNEN

Mensen die bij mij komen zie ik ontspannen. Ze hoeven zich niet anders voor te doen dan dat ze zijn. Ze hoeven zich niet te schamen voor datgene wat ze nog niet weten of snappen. Alles is goed. Alles mag er zijn. Ik help ieder die wat extra hulp kan gebruiken bij het rekenen, graag verder!